Anketa za učenike 1. razreda

Dragi naši NOVI učenici 1. razreda!

Kako bi se već od prvog dana u našoj školi osjećali odlično, upisno povjerenstvo će pokušati formirati razredne odjele tako da svako od vas bude s nekim koga pozna i s kim želi ići u razred.

Formiranje razrednih odjela nije jednostavno, moraju biti zadovoljeni razni parametri (strani jezici, etika/vjeronauk, djevojke/mladići…itd.) ali pokušat ćemo složiti tako da svi budete zadovoljni. Kako bi saznali vaše želje molim vas da popunite kratku anketu – logirate se sa svojim podacima koje ste koristili do sada: ime.prezime@skole.hr i nakon toga odgovorite na pitanja. Anketa će biti otvorena do ponedjeljka, 21. kolovoza 2023., do 23:59.

Upisali smo tri razredna odjela, dva opće gimnazije i jedan opće gimnazije na češkom jeziku. Učenici koji su se upisali u češki razred idu svi zajedno u razred i ne trebaju popunjavati anketu.

Molim sve koji su vidjeli ovu obavijest da jave prijateljima koji su se upisali kod nas u školu kako bi svi imali priliku napisati svoje želje. Unaprijed zahvaljujem i želim vam srdačnu dobrodošlicu.

Link na anketu je ovdje: https://forms.office.com/e/TQfr3cuKwV