Posjet Hrvatskom saboru i Islamskom centru u Zagrebu

Učenici svih četvrtih razreda naše škole, 13. prosinca 2022. godine, posjetili  su Hrvatski sabor i Islamski centar. Posjet Hrvatskom saboru je uključio razgledavanje Sabora uz stručno vodstvo i predavanja koja drže predavači Službe za građane na kojima su se učenici upoznali s osnovnim činjenicama iz povijesti Sabora i ustrojstvom državne vlasti, s naglaskom na unutarnjem ustrojem i načinom rada Sabora, postupkom donošenja zakona i drugih akata Sabora. Održan je susret i razgovor s zastupnicima Vladimirom Bilekom i Mirom Totgergelijem u kojima su naši učenici imali priliku zastupnicima postavljati pitanja. 

Posjet Islamskom centru je uključio razgledavanje džamije i razgovor o islamu pri čemu su učenici, također imali priliku postavljati pitanja. I ovaj put su naši učenici  pokazali veliku znatiželju i volju da prošire svoje vidike i spoznaje.

Svojim uzornim i pristojnim ponašanjem su na najbolji način pokazali zašto imamo razloge da budemo ponosni na njih. Hvala im na uspješno i kvalitetno realiziranim ishodima poučavanja. 

Jela Kusaković, prof.