Predstavljanje škole u Pakracu

Maturanti Gimnazije Daruvar predstavili su školu u četvrtak 16. 5. na 4. Dječjem danu zanimanja održanima u Pakracu gdje su učenici osnovne škole imali priliku saznati za koje se sve srednje škole mogu opredijeliti u gradu i okolici.

Događaj je organizirala Osnovna škola braće Radića Pakrac u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Pakraca kako bi učenicima osnovne škole, posebice osmih razreda, omogućila predstavljanje srednjih škola i upoznavanje s različitim smjerovima. Učenici su mogli razgovarati s profesorima, učenicima srednjih škola i obrtnicima te vidjeti što rade, a potencijalno i iskušati svoje sposobnosti i vještine potrebne za određeno zanimanje.

Naši učenici Lea, Borna, Klara i Stina odlično su se snašli u ulozi demonstratora. Predstavili su aktivnosti koje provodimo u našoj školi, izbornu nastavu i radove učenika. Osim informativnih letaka dijelili smo i prigodne poklone, balone i slatkiše, a naš štand privukao je zainteresirane osmaše. Zadovoljni smo uspješnom prezentacijom škole i nadamo se velikom broju budućih gimnazijalaca.

S učenicima u pratnji bile su profesorice Tanja Prhal i Marina Malešević.