Produkcija dramske skupine Gimnazije Daruvar i predstavljanje čitateljskog klupa PuP

I ove godine dramska skupina naše škole i profesorica Romana Žukina pripremili su večernji program u četvrtak 19. 6.  u holu srednjih škola na kojem su pokazali rezultate svoga ovogodišnjega rada.
Mogli smo čuti Anu Jurkić koja je ispripovijedala narodnu priču Vilinsko kolo, zatim scensku igru Carev novi profil u kojem glume Karlo Krejča, Lucija Varat, Elena Pavlić, Tara Andrijević i Valentina Ditrih te skeč U čekaonici u kojem igraju naši sugrađani Vlasta Karnik, Zlata Karlović, Milada Rašetić, Zvonko Štefančić i Ivan Buzek te gimnazijalci Hana Per, Lejla Gajger, Lukas Pilizzari i Noa Rukavina.
 
Uz dramsku skupinu ove godine predstavio se i čitateljski klub PuP (petkom u pet).
Čitateljice Nuša Bartoš, Ema Kuzle, Jana Vulinović Ulovec, Sarah Kligl, Asja Rajković, Laura Benko, Lorna Benko, Marina Malešević, Hana Kancijan Gorišek i Šimun Njegovac u čitateljskom kutku izložili su knjige koje su ove godine pročitali i one koje planiraju pročitati sljedeće godine. Također su pripremili čajanku za sve goste i omogućili potpuniji doživljaj dramske večeri.
Nadamo se da će nastaviti sa svojim radom i razveseliti roditelje, prijatelje te sve ljubitelje kazališta novom produkcijom i sljedeće godine.