Nastavak provedbe natjecanja rujan – prosinac 2020.

Agencija za odgoj i obrazovanje na temelju suglasnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja donosi Vremenik preostalih županijskih i državnih natjecanja i smotri u školskoj godini 2019/2020. koja će se održati u razdoblju od 7. rujna do 31. prosinca 2020. godine. Županijska i državna natjecanja i smotre održat će se u matičnim školama učenika ili dostavljanjem snimki radova povjerenstvu na ocjenjivanje. Učenici će potpisani upitnik za nastavak natjecanja od strane roditelja/skrbnika za županijsku razinu natjecanja dostaviti mentoru koji će isti proslijediti županijskim povjerenstvima najkasnije do 14. rujna 2020. godine, a za državnu razinu natjecanja će potpisani upitnik dostaviti tajniku natjecanja najkasnije do 21. rujna 2020. godine. Vremenik, upute i upitnik za učenike objavljujemo u nastavku.

Vremenik natjecanja i smotri rujan-prosinac 2020. (DOC: 101 KB)

Suglasnost MZO-a na dopune uputa za provedbu natjecanja i smotri (PDF:  68 KB)

Dopuna uputa za provedbu natjecanja i smotri ( DOCX: 14. 08 KB)

Upitnik za učenike (XLSX: 10. 27 KB)

Prema planiranom vremeniku tada je u tijeku bila provedba županijskih razina natjecanja i smotri.

Sve školske razine natjecanja i smotri su održane do zatvaranja škola. Do 13. ožujka provedeno je 13 natjecanja na županijskoj razini i smotra LiDraNo u 12 županija. Nije održano 17 natjecanja i smotri na županijskoj razni što je uvjet za održavanje državnih natjecanja.

Svi podaci, testovi, rješenja i rezultati revizije održanih županijskih natjecanja objavljeni su na internetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje u rubrici Natjecanja i smotri na poveznici.

Primjeri testova s dosadašnjih natjecanja, rješenja i rezultati natjecanja i smotri dostupni su u rubrici Arhiva natjecanja i smotri na poveznici. Agencija za odgoj i obrazovanje sustavno ažurira i nadopunjuje arhivu natjecanja i smotri od 2009. godine.

U nastavku objavljujemo vremenik održanih natjecanja i smotri u 2019./2020. školskoj godini (označeno zelenom bojom).

Vremenik održanih natjecanja i smotri 2019./2020. (DOC: 125 KB)