Obavijest za prvi nastavni dan – 7. rujna 2020.

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Prvi nastavni dan je u ponedjeljak, 7. rujna 2020. godine, stoga vam ovdje donosimo nekoliko važnih dokumenata i obavijesti.

1. Raspored sati za ponedjeljak nalazi se ovdje

2. Raspored početaka i završetaka sati pogledajte ovdje.

3. Od ponedjeljka vrijede nova pravila ponašanja u školskoj zgradi, pa objavljujemo dva dokumenta s uputama, koje su dužni pročitati i učenici i roditelji: 

4. Važne napomene za učenike, za ponedjeljak:

  • učenike 1. razreda dočekat će razrednici ispred glavnog ulaza u školu, s natpisima “Gimnazija Daruvar – 1.A” itd., te će im oni pokazati put do našeg ulaza i ući zajedno s njima, 
  • ostali učenici u školsku zgradu ulaze na zapadnoj strani, kod rukometnog igrališta, uz obaveznu dezinfekciju,
  • u zgradu ne možete ući bez maske, stoga je uputno da u ponedjeljak  ponesete svoje, dok vam ne podijelimo ove koje vam daje županija.

5. Važne napomene za roditelje, za ponedjeljak:

   • dužni ste izmjeriti tjelesnu temperaturu svome djetetu svaki dan prije dolaska u školu; učenici starije dobi, a posebno punoljetni učenici, sami mjere temperaturu,
    • ne upućujte dijete u školu ukoliko ima simptome zarazne bolesti (npr. povišena tjelesna temperatura (pod pazuhom > 37,2°C), kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje) ili imaju izrečenu mjeru samoizolacije, već se javite razredniku/razrednici ili ravnateljici škole, a potom izabranom pedijatru/liječniku obiteljske medicine koji donosi odluke o daljnjem liječenju djeteta.

6. Za učenike putnike napominjemo da su dužni u prijevoznom sredstvu imati maske, a objavljujemo vozni red od dva prijevoznika, koji su ih dostavili (vozni red Čazmatransa objavit ćemo ga na web stranici i FB profilu):

7. Svi pakrački srednjoškolci bez obzira koju srednju školu (i gdje) pohađaju, primit će po 4 platnene i perive zaštitne maske s logom – grb Grada Pakraca. Cijeli tekst koji smo zaprimili od Grada Pakraca, s uputama o preuzimanju možete pročitati ovdje.

Želim vam svima puno zdravlja, čuvajte se i sačuvajte sve oko sebe.

Sretno svima u ime svih djelatnika Gimnazije Daruvar.