Nastava na daljinu

img

Dragi učenici i roditelji,

na ovom mjestu ćemo skoro svakodnevno objavljivati upute i novosti vezane za nastavu na daljinu.

Virtualne učionice su formirane, poveznice se nalaze u jednoj od donjih objava. Rad je organiziran u MS Teamsima i OneNote-u, kojima pristupate pomoću svojih korisničkih podataka od Carneta.

Kratke upute kako se logirati u Office 365 za škole i raditi u OneNote-u imate ovdje. Upute za virtualne učionice nalaze se u objavi s poveznicama.

Budući da ovi sustavi nisu dimenzionirani za ovakvo opterećenje molimo za strpljenje i razumijevanje oko eventualnih zastoja.

Aktivnosti u virtualnim učionicama treba izvršavati kao i da idete u školu, ali to ne mora biti u realnom vremenu, nego tijekom dana, pogotovo ako dijelite uređaj s braćom ili sestrama. Dakle, bilo kada u tijeku dana, sve je prihvatljivo. Nastavnici i razrednici će pratiti vaš rad i aktivnosti u virtualnim učionicama. Ako niste bili uopće aktivni u virtualnom razredu roditelji trebaju opravdati vaš izostanak razredniku. Tijekom dva nadolazeća tjedna nema ocjenjivanja.

U virtualnom okruženju vrijede slična pravila primjerenog ponašanja i ophođenja, isto kao i u učionici. To znači da za neprimjerene oblike možete snositi posljedice, ali vjerujem da se to neće događati.

Za sve eventualne poteškoće tijekom rada javite se razrednicima ili meni, na mail romana.herout1@gmail.com, u inbox na školskom FB profilu, moj privatni ili u chatu u Teamsima.

Sretno svima!