obavijest

Obavijest za učenike i roditelje

Dragi učenici i roditelji.

Sukladno odluci Vlade RH i naputcima Ministarstva znanosti i obrazovanja, uz preporuke Stožera civilne zaštite RH, od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. neće biti nastave u školama, nego će se izvoditi na daljinu, za sve učenike.

Radi što jednostavnijeg snalaženja na web stranici napravili smo novu podstranicu  (http://gimnazija-daruvar.hr/nastava-na-daljinu/), gdje ćemo objavljivati sve potrebne informacije (Učenici – Nastava na daljinu ). U tijeku je izrada virtualnih učionica kojima će učenici pristupati pomoću svojih korisničkih podataka od Carneta. Poveznice na virtualne učionice objavit ćemo čim budu formirane.

Nastava će se odvijati na sljedeći način:

  • 1., 2. i 3. razred – materijale će imati online i u virtualnim učionicama, u OneNote-u. U ponedjeljak trebaju pogledati snimljene online materijale prema rasporedu o kojem će ih obavijestiti razrednik. U utorak također gledaju snimljene materijale i testiraju virtualne razrede s predmetnim nastavnicima. Od srijede idu u virtualni razred  i slijede upute razrednika i predmetnih nastavnika. Ako ima poteškoća, zadatke mogu obaviti tijekom dana.
  • 4. razred – u ponedjeljak gledaju nastavu na Sportskoj televiziji (12:45 – 14:00 – MAT, HRV, GEO, ENG, NJEM) i testiraju virtualni razred s razrednikom. U utorak gledaju nastavu na SPTV i testiraju virtualni razred s razrednikom i predmetnim nastavnicima, u srijedu idu u virtualni razred  i slijede upute razrednika i predmetnih nastavnika.

Sve ostale detalje i potrebne upute objavit ćemo na poveznici Nastava na daljinu.

Uz želju da ova situacija što prije završi, želim vam poručiti da ostanete smireni i odgovorni te da se čuvate, kako sebe tako i svoje bližnje.

Ravnateljica:

Romana Herout, prof.